Известување за прскање против комарци во Југоисточниот регион

prskawe-komarci-1

Општина Василево, како една од општините во Југоисточниот плански регион, каде прскањето против комарци се врши во организација на Центарот за развој на Југоисточниот регион, информира дека согласно информацијата објавена на веб страната на ЦРЈИПР, https://southeast.mk/, прскањето против комарци ќе започне на 14.06.2022 година.

Во продолжение е линкот од Известувањето за прскање против комарци во Југоисточниот плански регион,

https://southeast.mk/2022/06/04/%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%86/

 

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail