Во Василево се спроведе крводарителска акција

1211

Денес, во Василево, Општинската организација на Црвен крст Струмица во соработка со Службата за трансфузиона медицина и координација со општина Василево, спроведе успешна крводарителска акција.

Крв даруваа 20 крводарители.

Акцијата се одржа во просториите на ООУ „Гоце Делчев“ во периодот од 09,00 до 14,00 часот.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail