Василево домаќин на Финалето од Купот на РМ во одбојка

DSCN6710

Денес, на прес конференција одржана во просториите на локалната самоуправа во Василево, градоначалникот на општина Василево г-дин Ванчо Стојанов заедно со тренерот на ОК „Сушево“ Хари Наковски и спортскиот работник Ванчо Наков, го најавија финалето во Купот на РМ во одбојка, што ќе се одржи во Василево.
Во сабота, 25.04.2015 година спортската сала во Василево ќе биде биде арената во која за титулата најдобри ќе се борат одбојакарите на ОК „Сушево“ и ОК „Струмица“.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail