Дневен ред за 59-та седница на Советот на општина Василево

DSCN5467

На 12.10.2017 год. (четврток) со почеток во 12,00 часот, Советот на општина Василево ќе ја одржи 59-та Седница. За работа на Седницата предложен е следниот дневен ред:

  1. Квартален извештај за извршување на Буџетот за 2017 година за периодот од 01.01.2017 до 30.09.2017 година (К-1).
  2. Квартален извештај за доспеаните а неизмирени обврски на општина Василево за периодот од 01.01.2017 до 30.09.2017 година (К-2).
  3. Квартален извештај за промените на состојбата на задолжувањето на општина Василево за периодот од 01.01.2017 до 30.09.2017 година (К-3).

Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail