Вонредна седница на Советот на О.Василево

unnamed (2)

Денес, 10.02.2015 год. со почеток во 15,30 часот, Советот на општина Василево ќе одржи вонредна Седница на чиј дневен ред се две точки:

  1. Предлог-одлука за учество на општина Василево во предлог-проектот поднесен до Бирото за регионален развој  за изградба на парк на влез во с. Василево и
  2. Предлог-одлука за учество на општина Василево во предлог-проектот поднесен до Бирото за регионален развој  за изградба на парк во с. Градошорци.

Седницата ќе се одржи во Салата на советот во просториите на Домот на културата во Василево.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail