Во четврток, крводарителска акција во Василево

DSCN5736

Во четврток, 19.02.2015 год. во периодот од 09,00 до 14,00 часот, во просториите на Домот на културата во Василево, во организација на Црвен крст – Струмица и општина Василево ќе се одржи крводарителска акција.
Општина Василево упатува отворена покана до своите сограѓани да ја покажат хуманоста на дело, да се вклучат во акцијата и со својата драгоцена течност да помогнат во спасувањето на нечиј живот.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail