Средба на граѓаните со пратеникот Ромео Тренов

Romeo Trenov

Во петок, 03.04.2015 година, во периодот од 12,00 до 18,00 часот, во просториите на ЈПКД „Турија“ Василево, г-дин Ромео Тренов – пратеник во Парламентот на Р.Македонија, ќе оствари средба со граѓаните од општина Василево.
На средбата, граѓаните ќе може да разговараат за тековните потреби, за проблемите со кои се соочуваат, ќе имаат можност да дадат свои мислења и идеи, заеднички да побараат решенија и да покренат нови иницијативи.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail