Турнирот во Василево со награден фонд од 200 000 денари

turnir-vasilevo.png1_

По повод новогодишните и божикните празници под покровителство на Градоначалникот на Општина Василево, а во организација на Фудбалскиот клуб на Василево, по петти пат во Општина Василево се организира традиционален турнир во мал фудбал. Наградниот фонд на турнирот изнесува 200 000 денари.

Турнирот ке започне на 16 -ти декември,  натпреварите ке се играат во спортската сала на ООУ ,,Гоце Делчев” во Василево.Заинтересираните за учество на турнирот може да се пријават во спортската сала во Василево, заклучно до понеделник, 15.12. до 18 часот, по што по пат на ждребување ке бидат одредени паровите за игра.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail