Вонредна седница на Советот на општина Василево

DSCN5467

На 15.02.2019 година (петок),  со почеток во 10,00 часот, Советот на општина Василево ќе одржи вонредна седница.

На дневен ред на седницата се две предлог-одлуки.

  1. Предлог-Одлука за сопствено учество на Општина Василево за реализација на проектот за улица во с.Добрашинци , Општина Василево и
  2. Предлог-Одлука за одобрување за користење на средства за финансирање на доспеаните а неплатени обврски на Општина Василево.

Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево .

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail