Вонредна седница на Советот на општина Василево

DSCN5467

Утре, 21.02.2019 година, (четврток) со почеток во 10,00 часот  Советот на општина Василево ќе одржи Вонредна седница.  За работа на седницата предложен е следниот дневен ред:

  1. Предлог-одлука за одобрување на Извештајот за вкупниот договорен износ по доверителите за финансирање на доспеани а наплатени обврски.
  2. Прелог-одлука за измена на распоредот на средствата на Буџетот на општина Василево за 2019 година.

Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail