Утре, вонредна седница на Советот на општина Василево

sala na Sovet

Утре, 18.03.2020 година, (среда) со почеток во 12,00 часот, Советот на општина Василево ќе одржи Вонредна седница.

За работа на седницата предложен е следниот дневен ред:

  1. Предлог-завршна сметка на Буџетот на општина Василево за 2019 година.
  2. Годишен извештај на општина Василево за 2019 година.
  3. Завршна сметка на ЈОУДГ „Прва радост“, Василево за 2019 година.

Седницата ќе се одржи во просториите на општина Василево.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail